Snart lanserar vi en ny webbtjänst och app!

Inom kort kommer vi att lansera en ny webbtjänst och applikation som visar dina pensioner och försäkringar hos oss på Säkra – och som samtidigt ger dig stöd på vägen. Exempelvis kan du via push-notiser bli uppmärksammad på viktiga händelser som kan påverka behovet av att se över ditt försäkringsskydd och sparande. Dessutom ingår ett flertal utbildningsmoduler kopplade till pension och försäkring.

Vår ambition är att ge dig som kund den främsta kundupplevelsen oavsett när och hur du vill komma i kontakt med oss. Med de nya tjänsterna vill vi stärka informationen mellan de fysiska mötena och skapa en ökad förståelse kring komplexa, men ack så viktiga, frågor som rör din och ditt företags ekonomiska trygghet.

Tveka inte att kontakta din förmedlare om du har några frågor redan idag!

Senaste artiklar

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.