Företag

Skydd för er verksamhet

Säkra hjälper även till att försäkra er verksamhet och egendom. Lokaler, verktyg, fartyg, hamnar, transporter samt lätta och tunga fordon. Vi har kontor på cirka 60 orter över hela landet och hjälper er att teckna och administrera ert försäkringsskydd.

Industrier och företag utvecklas och förändras hela tiden vilket medför att även riskhanteringens förutsättningar ändras. Att välja rätt försäkring skapar den trygghet och arbetsro som är så viktig för att du ska kunna fokusera på företagets verksamhet. Vi har bred kompetens när det gäller att analysera vilken försäkringsomfattning ditt företag behöver.

Våra kunder har stor spännvidd när det gäller verksamhetsområden. Det ställer stora krav på oss som försäkringsförmedlare och vi ser till att vår kompetens ständigt står i fokus. Samtliga anställda genomgår kontinuerligt både intern och extern fortbildning inom sina olika specialområden.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.