Privat

Investeringsrådgivning

Oavsett om du vill ha hjälp med att förvalta ditt företags kapital eller vill kunna njuta av livet som pensionär kan vi hjälpa dig att säkra dina planer. Med våra investeringstjänster kan du forma ett sparande helt utifrån dina förutsättningar och behov.

Att placera sina pengar på rätt sätt är både svårt och tidskrävande. Därför har vi på Säkra utvecklat en rad tjänster som ska ska bidra till att du kan förverkliga dina drömmar och uppnå dina ekonomiska mål. Som kund hos oss har du bland annat tillgång till

  • en personlig rådgivare som ger individanpassad och skräddarsydd rådgivning
  • ett brett utbud av fonder från marknadens ledande förvaltare
  • försäkrings- och pensionsrådgivning samt stöd inom skatt och juridik via vår samarbetspartner
  • djupgående fondanalyser och marknadskom-mentarer.

Personlig rådgivning

Våra erfarna rådgivare ser till att du och din familj får bästa möjliga värdetillväxt utifrån den risknivå som passar er. Vi erbjuder regelbundna rådgivningsmöten anpassat efter dina behov och hur engagerad du själv vill vara i dina placeringar. Självklart har du också tillgång till våra digitala verktyg där du får en samlad överblick över ditt sparande.

Transparens och låga avgifter

Vi tror på att arbeta med en transparent arvodesmodell, där du som kund vet vad du betalar för och där vår storlek och förhandlingskraft kan ge dig ekonomiska fördelar i form av rabatter på finansiella produkter. Det innebär att vi endast tar betalt för det mervärde vi skapar och du kan vara trygg med att du får de råd som passar dig bäst.

I korthet innebär detta:

  • fullständig transparens utan dolda avgifter
  • rabatter på finansiella produkter
  • ingen bindningstid
  • inga insättnings-/uttagsutgifter.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.