Rekrytering

Dags för generationsskifte?

Låt inte dina tankar på att varva ned bli en jobbig fråga för dig som företagare och för dina kunder. Vi på Säkra har en lång tradition av att hjälp och stötta varandra vid generationsskiften.

Vi vet att det som ägare inte är lätt att lämna över sitt bolag i någon annans händer när du börjar fundera på att trappa ned din verksamhet. Vi vet också vikten av att föra vidare din kompetens och din omtanke om dina kunder till rätt efterträdare under en längre tid – som du själv bestämmer.

Vi har system, ekonomi, call center, compliance, stiftelselösningar, försäkringsverksamhet, riskingenjörer, underwriting, skadereglering, elektronisk rådgivningsdokumentation och egen Grupp-/Affinitylösningar och system och mycket mer.

Låt oss hjälpa dig och dina kunder men på dina villkor.

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.