Rekrytering

Förmedlare inom Sakförsäkring i Skövde/Lidköping

Säkra växer och söker nu en kommunikativ, relationsskapande och affärsmässig Sakförmedlare till vårt kontor i Skövde eller Lidköping. Att du är i liknande bransch idag med försäljning av försäkringar, företagsrådgivning eller motsvarande verksamhet är meriterande men inte ett krav, vi lägger stor vikt på dig som person. Nu finns öppningen för nästa steg i din karriär.

Om Säkra

Säkra är ett kunskapsföretag som erbjuder kvalificerad försäkringsförmedling och finansiell rådgivning för både privatpersoner och företag. Säkra har idag en stark position med nöjda kunder och en tydlig lokal förankring.

Säkra är ett av Sveriges största försäkringsförmedlarbolag med drygt 60 kontor över hela Sverige och som med sina 250 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service.

Om tjänsten

Säkra är inte som alla andra bolag i branschen. Vi söker oss gärna andra vägar för att få nya perspektiv på hur våra produkter och tjänster ska kunna utvecklas på ett modernt och spännande sätt. Detta gäller såväl produktinnehåll, arbetsmetoder och interaktion med kunder för att skapa unika kundupplevelser.

Du kommer till en organisation som alltid har kunden i åtanke och ser till dennes bästa. Säkra tänker långsiktigt och har uthållighet i allt vi företar oss. Detta tillsammans med mervärde i form av gedigen kunskap och tillgång till hela Säkras samlade kompetens vilket alltid varit navet i vår verksamhet. Detta har skapat förtroende för Säkra i över 30 år.

Din roll som Sakförmedlare innebär att du kommer att tilldelas ett antal befintliga kunder men kommer även att aktivt bearbeta nya kunder för att utveckla Sakaffären. Du kommer att ha mycket kundkontakt, kundkontakten sker över telefon och mail, men även fysiska möten vilket innebär en del resande.

Större delen av våra kunder är medelstora privatägda bolag där vi bistår med att skapa ett tryggt försäkringsupplägg.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du ha stark drivkraft och en positiv inställning - där andra ser problem ser du lösningar. Du skall kunna agera snabbt, effektivt och tillförlitligt samtidigt som du alltid har våra kunders bästa för ögonen. Du tycker om att arbeta i team men har även förmågan att driva egna projekt från start till mål. Rollen erbjuder dig att sätta din egen prägel på arbetet.

Du är idag väl förtrogen med företagarens vardag och kan på så sätt sätta dig in dennes risker som de kan komma att stå inför, detta för att kunna rådgiva kring rätt försäkringsskydd. Har du IFU-diplom eller motsvarande utbildning/erfarenhet är detta meriterande. Du är strukturerad och van att arbeta med datorn som ett arbetsredskap, vi arbetar i CRM-systemet LEO. Du behärskar både svenska och engelska väl i såväl tal som skrift.

Frågor om tjänsten

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Teamchef Rickard Sjöberg, 0735-39 34 48

Ansökan

Skicka in CV och personligt brev till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Urval sker löpande. Sista ansökningsdag är 2021-10-31

Omfattning: Tjänsten är på heltid.
Placeringsort: Skövde eller Lidköping
Startdatum: Omgående eller snarast möjligast.

Välkommen med din ansökan!

Säkra
Box 5775
114 87 Stockholm
  08-590 000 75
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Säkra är en av Sveriges största försäkringsförmedlare med fokus på livförsäkring, sakförsäkring och finansiell rådgivning – för privatpersoner, företagare och offentlig sektor. Säkra har drygt 60 kontor över hela Sverige som med sina 300 medarbetare verkar för hög kompetens, kvalitet och god service. Säkras försäkringsförmedlare och finansiella rådgivare är godkända av bl a Finansinspektionen och Insuresec samt är registrerade hos Bolagsverket.